Eerste raid voor The Division 2 lanceert 25 april

Eerste raid voor The Division 2 lanceert 25 april

Vandaag komt dehref="https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/en-us/news-updates/346408/tidal-basin-is-coming-" rel="noopener noreferrer" target="_blank"> <b>nieuwe gratis update</b> </a>van The Division 2 uit. De update heet Invasion Battle for D.C. en komt uit op alle platformen. Daarnaast komen er raids naar de game.

De update bevat een nieuwe rang, de World Tier 5, met een nieuwe maximale uitrustingsscore van 500, een Heroic-moeilijkheidsgraad, drie nieuwe uitrustingen, een nieuwe stronghold en wekelijkse invasiemissies.

Daarnaast voegt Ubisoft binnenkort een langverwachte feature toe aan de game, namelijk raids. In de vorige game was er geen sprake van deze raids en dat vonden veel fans erg jammer. De raids werden aangekondigd tijdens de E3 van 2018 en worden gratis aan de game toegevoegd.

De eerste raid komt uit op 25 april en heet de Dark Hours. De raid komt iets later, zodat spelers geeft een paar weken omhoog kunnen gaan in rang, zodat ze klaar zijn voor deze missies. De trailer laat nog niet veel zien, maar we kunnen er wel uithalen dat de raid gratis te downloaden wordt en dat de raids door acht personen samen gespeeld kunnen worden. Ook lijkt het erop dat de raid zich afspeelt op een groot vliegveld in de buitenwijken van Washington D.C.

Zeker weten we het niet, maar Reddit-gebruiker kevindavid40 beweert dat hij een aantal bestanden heeft ontcijferd en weet hoe de rest van de raid eruit gaat zien. In zijn Reddit-post staat onder andere dat je de aanval op een brug moet overleven, gestolen GPS-coördinaten moet vinden en een agent moet verdedigen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk. ik ben nog lang niet zo ver. Zit net pas en Tier 1 maar heb nu al zin in deze raids met 5 of meer mensen.

0
test

laat maar komen, gisteren na de update gelijk tier 5 geworden en alweer bijna 500. GOTY !

0

Aanbevolen voor jou