The Darkness II uitgesteld naar 2012 | Gamer.nl

The Darkness II uitgesteld naar 2012 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een reden voor het uitstel heeft uitgever 2K Games niet gegeven. Mogelijk heeft dit te maken met het hoge aantal releases aankomend najaar. Het vierde kwartaal van een kalenderjaar is meestal het moment waarop uitgevers de meeste games uitbrengen, omdat mensen in die periode vanwege de feestdagen meer geld aan games uitgeven.

Het gevolg van dat er zoveel games in deze periode uitkomen, is dat sommige uitgevers besluiten hun games uit te stellen, om ze niet onder te laten sneeuwen. Dit najaar komen ondere andere Battlefield 3, Call of Duty: Modern Warfare 3, Rage, Batman: Arkham City, A a in's Creed: Revelations, Uncharted 3: Drake's Deception, Saints Row: The Third en The Elder Scrolls V: Skyrim uit, vrijwel allemaal binnen een tijdsbestek van slechts enkele weken. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou