"Wii MotionPlus is iets waar de fans naar vragen sinds de aankondiging van de game - we zagen het als mogelijkheid voor de eerste Conduit, hebben goed gekeken naar hoe de technologie in andere games is verwerkt en zijn het uiteindelijk erover eens geworden dat de technologie van The Conduit 2 een betere game zou maken", aldus Eric Nofsinger, directeur van ontwikkelaar High Voltage.

"Het is niet noodzakelijk om MotionPlus te hebben om de game te spelen - gamers zullen een geweldige ervaringen hebben zonder de technologie - maar het zorgt er wel voor dat men meer controle heeft en biedt diegenen met de technologie een meerwaarde." MotionPlus zorgt er voor dat bewegingen die met de Wii-controller worden gemaakt direct worden overgezet naar het spel.

Conduit 2

The Conduit 2 is een shooter die in ontwikkeling is door High Voltage Software voor de Nintendo Wii. De game maakt gebruik van de Quantum3 engine, die door High Voltage Software speciaal ontwikkeld is voor de Wii. De engine zorgt er voor dat er grafische effecten als reflectie en detail mapping in de game kunnen zitten. De game heeft ook ondersteuning voor Wii Speak, zodat spelers online met elkaar kunnen praten.


Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3