'The Coalition werkt aan derde game naast Gears 6 en Halo Infinite'

'The Coalition werkt aan derde game naast Gears 6 en Halo Infinite'

Microsoft-studio The Coalition zou aan drie games werken: Gears 6, Halo Infinite en een derde, nog onbekende titel.

Dat claimt VentureBeat-journalist Jeff Grubb te hebben vernomen, zo meldt hij in een video. Het was al bekend dat The Coalition als ondersteuning 343 Industries helpt met de ontwikkeling van het later dit jaar te verschijnen Halo Infinite. Daarnaast zou de ontwikkelaar aan een nieuwe Gears of War-game werken en een derde, nog onbekende titel.

Grubb meldt dat hij vermoedt dat dit om een compleet nieuwe IP gaat, maar kan verder geen details geven. Wel heeft hij vernomen dat het mogelijk een nieuwe Star Wars-game is, maar dit heeft hij niet kunnen bevestigen. Vooralsnog is het bovenstaande niet bevestigd door Microsoft.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zag dit gisteren al ergens en daar werd bij gezegd dat ze vermoeden iets van een mandolorian style game. Maar ik geloof de geruchten pas als ik de games zie geen insider had bethasda voorspelt en al meer dan een jaar roepen ze silent Hill voor ps maar die is nog steeds niet aangekondigd en zelfde als metal Gear remake voor xbox.

0
test

@hulstpower Mand.

0

@vVeen071 Is een leuke podcast

0
test

Ik hoop zo dat dit een Star Wars game betreft. Huge fan! De film gezien met mijn vader in de cinema in 1979. Ik was toen 9 jaar. Tal van beurzen bezocht met het echte materiaal en kostuums. Zo lang geleden en nog steeds fan :)

0

Aanbevolen voor jou