The Blair Witch en Ghostbusters nu gratis beschikbaar in de Epic Store

The Blair Witch en Ghostbusters nu gratis beschikbaar in de Epic Store

De Epic Store doet Halloween-liefhebbers een plezier en stelt de games van The Blair Witch en Ghostbusters nu gratis beschikbaar voor download.

Halloween wordt dit jaar gevierd met twee gratis spellen in de Epic Store. Zowel The Blair Witch als Ghostbusters zijn momenteel gratis te downloaden in de digitale winkel van Epic Games.

Ghostbusters: The Video Game verscheen oorspronkelijk in 2009 op systemen als Xbox 360, PlayStation 3 en Wii. In het spel krijgen spelers controle over een nieuw lid van de bekende spokenjagers. De cast van de originele films verleenden daarbij hun stemmen aan de personages. De remaster krijgt verbeterde graphics.

The Blair Witch is binnenkort overigens ook speelbaar in VR. Blair Witch: Oculus Quest Edition vertelt hetzelfde verhaal als de originele game, maar bevat wel een aantal nieuwe functies. Zo geeft de ontwikkelaar aan dat verschillende omgevingen opnieuw vorm zijn gegeven om spelers meer opties tot interactie te bieden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Blair witch is het waard als je games als outlast en slender leuk vind

0
test

ZO vet, ik hoop dat er nog een patch uit komt zodat Blairwitch ook in VR te spelen is (zoals die nu ook is uitgekomen voor de Oculus Quest)

0

Aanbevolen voor jou