The Binding of Isaac: Repentance bevat geheime online co-op modus

The Binding of Isaac: Repentance bevat geheime online co-op modus

In de code van het eind vorige maand uitgebrachte The Binding of Isaac: Repentance zit een online coöperatieve modus verstopt.

Zij vonden de launch command 'networktest' in de code en realiseerden zich kort daarna dat het daardoor mogelijk is de game online in co-op te spelen via de debug console van het spel. Het spel heeft wel een lokale co-op-modus, die overigens via Steam Remote Play ook online werkt.

Het is niet bekend of de ontwikkelaar van plan is om de online modus in de toekomst officieel beschikbaar te stellen. De modus is volgens de mensen die het hebben uitgeprobeerd via de debug console nog erg onstabiel.

The Binding of Isaac: Repentance is volgens de makers het laatste hoofdstuk in de roguelike franchise en is sinds eind maart verkrijgbaar via Steam en Epic Games Store. In het derde kwartaal van dit jaar komt het ook naar PlayStation 5, PlayStation 4 en Switch. Repentance is officieel een uitbreiding op The Binding of Isaac, maar volgens de maker is het eerder een vervolg, vol met nieuwe elementen. Zo zijn er nieuwe vloeren, bazen en paden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Heel apart inderdaad. Maar de vele klachten die je nu ziet over het spel is dat de hard mode nu echt intens moeilijk is geworden (waar ik een minderwaardigheidscomplex van krijg want ik vond het spel voorheen al gruwelijk moeilijk op normal difficulty...) - ik kan me voorstellen dat coop play in hard mode alsnog de nodige uitdaging geeft voor de gemiddelde speler.

0

Aanbevolen voor jou