Tetris voor iOS krijgt betaalde service met exclusieve content | Gamer.nl

Tetris voor iOS krijgt betaalde service met exclusieve content | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een lidmaatschap voor de T-Club kost 2,39 euro per maand of 23,99 euro per jaar. Dit geeft exclusieve kortingen en toegang tot meer Tetris-content in de vorm van extra uitdagingen via Tetris Log, een systeem dat de scores bijhoudt van Tetris-spelers wereldwijd. Ook stijgen leden sneller in deze ranglijsten.

Gelijktijdig met de lancering van T-Club heeft EA ook een nieuwe versie van Tetris voor iOS uitgebracht, die de oude versie vervangt. Deze versie introduceert een speciaal voor de touchscreen ontwikkelde One-Touch Marathon-modus. Ook bevat de game de kla ieke Marathon-modus en de Tetris Galaxy-modus, waarin spelers power-ups kunnen verdienen. Tetris is voor 0,79 euro te downloaden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou