Tetris komt begin 2011 naar PlayStation Network | Gamer.nl

Tetris komt begin 2011 naar PlayStation Network | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“Deze versie van Tetris heeft 5.1 Dolby Sound, 1080 HD graphics en zes online en offline multiplayermodi”, schrijft producer Christophe Gomez op de website. “Natuurlijk kun je de Marathonmodus in je eentje spelen met de kla ieke graphics van vroeger, maar we zijn heel erg enthousiast over de drie nieuwe exclusieve multiplayermodi die dit spel de moeite waard maken." Gomez geeft aan nog niet te kunnen vertellen wat de modi precies inhouden, maar onthult wel dat het spel competitie gaat aanmoedigen.

De releasedatum en prijs zijn nog niet vastgesteld. Wel is bekend dat Tetris begin 2011 uit moet komen op PlayStation Network. Tetris is het kla ieke puzzelspel dat in 1984 ontworpen is door Alexey Pajitnov. EA meldt dat de bedenker de PlayStation Network-versie pas geleden uit mocht testen en dat hij de versie erg leuk vond. Tetris kende zijn grote doorbraak in 1989 toen het spel gratis bij aanschaf van de Nintendo Game Boy kwam.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou