Tetris Effect komt met multiplayermodi naar Xbox

Tetris Effect komt met multiplayermodi naar Xbox

Rond de feestdagen verschijnt Tetris Effect: Connected op Windows 10, Xbox Series X en Xbox One. Dat werd tijdens de Xbox Games Showcase aangekondigd.

Het spel maakt daarbij gebruik van Smart Delivery, zodat Xbox One-spelers die de game hebben het spel niet opnieuw hoeven te kopen. De extra elementen van Connected komen ook beschikbaar via een gratis update voor de oorspronkelijke game.

Connected voegt online en lokale co-op en competitieve modi toe aan het spel voor één tot en met drie spelers. Ook komt crossplay naar Xbox One, Series X en pc. In de zomer van 2021 komen de multiplayerelementen via een gratis update ook naar PlayStation 4, Epic Games Store en Oculus Quest.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tijdelijke exclusiviteit voor een fucking update....

0
test

Deze game is te gek in VR, maar wellicht dat ze over een jaar of 5 daar ook aan gaan doen bij xbox.

0

@ali3n8tor Je kan toch prima VR spelen op je Windows PC, waarom zou je dat op je xbox willen? Tevens het beste voor je VR ervaring, aangezien een PC altijd het krachtigste systeem is ;) Aangezien ongeveer 1% van de gamers een VR set heeft boeit dit voor 99% van de gamers helemaal niet... (tenminste voor nu, misschien is dit over 5 jaar inderdaad anders)

0

Aanbevolen voor jou