Test Drive Unlimited 2 uitgesteld naar begin 2011 | Gamer.nl

Test Drive Unlimited 2 uitgesteld naar begin 2011 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het uitstel geeft ontwikkelaar Eden Games meer tijd om de multiplayerervaring te verbeteren en verder op te poetsen, aldus Nour Polloni, producent bij Eden Games. Polloni zei verder dat de extra ontwikkelingstijd de studio ook zal helpen om feedback van consumenten mee te nemen.

De geplande bèta van Test Drive Unlimited 2 is ook uitgesteld, maar het is nog niet bekend wanneer deze dan wel van start zal gaan. Spelers die zich hebben ingeschreven voor de bèta krijgen een nog onaangekondigd exclusief in-game item als beloning.

Test Drive Unlimited 2 is een open-wereld racegame en speelt zich af in Hawaï. Het spel kent onder andere dynamische weereffecten, een dag-en-nachtcyclus en een schademodel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou