Terraria lanceert morgen voor de Nintendo Switch

Terraria lanceert morgen voor de Nintendo Switch

Terraria is vanaf morgen verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. De digitale download in de Nintendo eShop gaat waarschijnlijk tussen de 20 en 30 euro kosten.

Op het officiële Twitter-account van Terraria is aangekondigd dat het spel deze week naar de Nintendo Switch komt. Al vanaf morgen kunnen spelers al aan de slag met de sandbox game.

Ontwikkelaar Re-Logic vertelt in een blogpost dat Terraria vanaf morgen alleen beschikbaar is als digitale download in de Nintendo eShop. Een fysieke versie van het spel is ook in ontwikkeling, maar heeft nog 'iets meer tijd' nodig. Ook wordt aangekondigd dat er dagelijkse evenementen worden georganiseerd op de sociale kanalen van Re-Logic, om de lancering van Terraria op de Switch te vieren.

De prijs van Terraria voor de Nintendo Switch is nog niet officieel bekendgemaakt door Re-Logic, maar de verwachting is dat deze tussen de 20 en 30 euro gaat zijn. De pc-versie van het spel is momenteel met 50 procent korting (4,99 euro) te verkrijgen op Steam, als onderdeel van de Steam Summer Sale die vandaag van start is gegaan.

Eerder deze maand werd tijdens de PC Gaming Show op E3 de volgende grote update voor Terraria aangekondigd. De update, genaamd

Watch on YouTube

, bevat onder andere nieuwe vijanden, uitdagingen, een nieuwe moeilijkheidsgraad en maar liefst 800 nieuwe items. Journeys End moet in 2019 verschijnen, maar heeft nog geen exacte releasedatum. Ook is nog niet bekend of de update ook naar de Nintendo Switch komt.

Terraria

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik heb een woeste poging gedaan dit spel met een controller te spelen... uiterste frustratie was het. Je komt toch wel vaak in een situatie terecht waar je jezelf moet redden van het vallen naar de dood, met een muis en een grappling hook weinig problemen. Met een controller... geen kans. Maar goed, wellicht is de console versie er meer voor getweaked.

0
test

@gimbal2 denk dat in combinatie met het touchscreen het je leven misschien nog kan reden?

0

Aanbevolen voor jou