Bekijk hier de lanceringstrailer van Terminator: Resistance

Bekijk hier de lanceringstrailer van Terminator: Resistance

De first-person shooter Terminator: Resistance, ontwikkelt door Teyon, is vanaf vandaag verkrijgbaar en heeft een lanceringstrailer gekregen.

Spelers in Europa en Australië mogen alvast beginnen met het spelen van Terminator: Resistance. Gebruikers in Amerika moeten nog een maandje wachten, daar komt de game op 10 december uit. Het verhaal speelt zich af in een post-apocalyptisch Los Angeles in 2028, 30 jaar na Judgement Day. De game is een prequel voor The Terminator en Terminator 2: Judgement Day.

Spelers nemen de rol aan van een nieuw personage, Jacob Rivers, een soldaat in het door John Connor geleide menselijke verzet tegen de robotachtige moordmachines van Skynet. De game lijkt herspeelbaar, door de vermelding van verschillende eindes. Je keuzes kunnen dus invloed hebben op het verhaal. Er schijnt ook sprake te zijn van een uitgebreid lootsysteem.

Bekijk hieronder de lanceringstrailer.

Watch on YouTube

Terminator: Resistance is vanaf vandaag verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toen ik deze eerst zag dacht ik: vet! Die moet ik spelen. Nu dat ik echte gameplay heb gezien denk ik: leuk als ie een keer 5 euro is en je hebt niks te doen ....

0
test

Zag m staan voor 59,99e.......brah...

0

Aanbevolen voor jou