Telltale werkt mogelijk aan The Walking Dead-game | Gamer.nl

Telltale werkt mogelijk aan The Walking Dead-game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Telltale heeft uitnodigingen de deur uit gedaan voor een onthulling van vijf nieuwe multiplatformprojecten. Deze worden op 17 februari in San Fransisco uit de doeken gedaan. Eén van de games is "gebaseerd op een net gelanceerde serie op televisie, die ook in stripvorm te verkrijgen is en wiens populairiteit het leven zoals we dat kennen verandert."

De omschrijving lijkt richting een game over The Walking Dead te wijzen. De strips, geschreven door Robert Kirkman, zijn recentelijk tot een televisieserie omgevormd door Shawshank Redemption-regi eur Frank Darabont. Telltale heeft zojuist ook de eerste aflevering van een gameversie van Back to the Future gelanceerd, en werkt ook aan een game over Jura ic Park.
 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou