Nieuws
Minecraft Story

Telltale kondigt drie extra afleveringen aan voor Minecraft: Story Mode

Vijfde aflevering lanceert 29 maart

Geschreven door Lucas May op

Telltale Games gaat drie extra afleveringen ontwikkelen voor Minecraft: Story Mode. Oorspronkelijk stonden er maar vijf afleveringen gepland voor de episodische adventure-game.

De drie nieuwe afleveringen worden in de komende maanden uitgebracht. Voor het spelen van deze content is een nieuwe season pass vereist, bovenop in ieder geval de eerste aflevering van Minecraft: Story Mode.

Het verhaal draait wederom om Jesse en zijn metgezellen. Veel informatie is niet bekend, behalve dat de blokkerige hoofdpersonen nieuwe en onbekende werelden gaan ontdekken. De nieuwe episodes voegen een aantal nieuwe stemacteurs toe waaronder Sean Astin, bekend van The Lord of the Rings en Melissa Hutchison uit de Walking Dead-game van Telltale.

Hiernaast kondigt Telltale aan dat de vijfde episode, Order Up!, op dinsdag 29 maart wordt gelanceerd. De voorgaande afleveringen zijn uitgebracht op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U, Mac en pc. Hiernaast is de game ook uitgebracht voor mobiele gebruikers op Android, iOS en PlayStation Vita.

Bron: Telltale Games

Dit artikel delen:

Lees meer

Yo-Kai Watch (hands-on) Update: Nintendo ontkent dat productie Wii U in 2016 stopt
0

Reacties op: Telltale kondigt drie extra afleveringen aan voor Minecraft: Story Mode

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.