Techneut maakt eigen Nintendo Switch

Techneut maakt eigen Nintendo Switch

Een tech-fanaat heeft een eigen Nintendo Switch gebouwd. De techneut heeft de Nintendo Switch voor vrienden gemaakt, die niet aan een exemplaar konden komen.

Door het coronavirus zijn de Nintendo Switch en bepaalde games bijna niet meer aan te slepen. De consoles die wel beschikbaar zijn worden in veel landen voor woekerprijzen verkocht of zijn niet te vinden. Techneut Sarbaaz had zelf al een Switch in het bezit en praatte er met zijn vrienden erover. Zijn vrienden raakten geïnteresseerd en besloten de zoektocht naar de Nintendo Switch te beginnen, zonder geluk. Sarbaaz nam toen het besluit om dan maar een Nintendo Switch te gaan bouwen voor zijn vrienden.

Met 22 onderdelen met een waarde van 200 dollar (ongeveer 184 euro) ging de techneut aan de slag, met resultaat. In één maand heeft Sarbaaz de console van Nintendo vanaf de grond nagebouwd. Op Imgur deelt hij het eindresultaat met een uitleg over hoe hij het gedaan heeft. De zelfgebouwde Nintendo Switch is hieronder te bekijken.

De Nintendo Switch is nu wereldwijd beschikbaar. Alleen is die op het moment wel bijna overal uitverkocht .

 
Nintendo Switch

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Qua onderdelen snap ik dit nog wel... maar hoe komt ie aan de firmware?

0
test

@-it- trek je vast wel van internet af

0
test

@-it- het zijn allemaal gerepareerde spullen of replacement parts. Enige wat je dan nog hoeft te doen is het inelkaar schroeven ervan.

0

Hadden ze voor dat geld niet beter een Lite kunnen kopen die wel beschikbaar is?

0

Aanbevolen voor jou