Techland geeft volgend jaar een update over Dying Light 2

Techland geeft volgend jaar een update over Dying Light 2

Ontwikkelaar Techland is van plan om in 2021 updates te geven over Dying Light 2.

Het vervolg op de succesvolle zombiegame is al geruime tijd in ontwikkeling, maar werd begin dit jaar uitgesteld. Sindsdien is er niets vernomen van het spel.

Techland heeft schijnbaar via Discord laten weten (screenshot van de opmerking via Reddit) dat er in 2021 nieuwe updates over Dying Light 2 volgen. Meer details zijn er nog niet.

Dying Light 2 draait om Aiden, een overlevende in een geïnfecteerde wereld. In de game is de infectie die mensen verandert in razende zombies verder gevorderd en hebben mensen zich opgedeeld in verschillend facties. De game is in ontwikkeling voor pc, PlayStation 4 en Xbox One, alsmede PlayStation 5 en Xbox Series X.

In juni vertrok een van de schrijvers van de game, Chris Avellone, nadat hij door meerdere werknemers werd beschuldigd van seksuele intimidatie.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wat heb ik zin in deze titel. Hopelijk heeft het uitstel hem goed gedaan.

0
test

Ik hoop vooral dat ze niet dezelfde blunder maken als cdpr. Ik was aangenaam verrast met deze titel aangezien ik geen grote zombie fan ben. Maar het vervolg gaat er zeker komen. Heel veel co-op plezier van gehad.

0

Aanbevolen voor jou