Teaserplaatje hint naar nieuwe Duke Nukem-game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het screenshot wordt voorafgegaan door de melding dat 'Duke Nukem doesn't stay down for long'. Beide gegevens samen lijken erop te wijzen dat er een nieuwe Duke Nukem-game in aantocht is, met mogelijk D-Day als subtitel.

De scene op het screenshot was echter ook al te zien in de beelden van Duke Nukem Forever, die kort nadat het ontwikkelteam van 3D Realms werd ontslagen, uitlekten op internet. Dat zou kunnen betekenen dat Duke Nukem Forever bijvoorbeeld wordt afgemaakt door een andere ontwikkelstudio.

For Never

Duke Nukem Forever werd sinds 1997 ontwikkeld door 3D Realms. De lange ontwikkeltijd leverde het spel bijnamen op als 'Duke Nukem For Never' en ook verschillende Vaporware-awards. Na het ontslag van het ontwikkelteam in mei van dit jaar, werd ervan uitgegaan dat het spel gecanceld zou zijn. Met dit nieuwe screenshots en de vage hints op de Facebook-pagina, gloort er weer wat hoop aan de horizon voor Duke Nukem-fans.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou