Update: Shadow of the Tomb Raider officieel aangekondigd met teaser | Gamer.nl

Update: Shadow of the Tomb Raider officieel aangekondigd met teaser | Gamer.nl

Update: Square Enix heeft de eerder uitgelekte teaser voor Shadow of the Tomb Raider officieel uitgebracht.

Meer informatie over de aankomende Tomb Raider-game verschijnt op 27 april. Fans maken op die datum kans om de game te spelen en de ontwikkelaars te ontmoeten tijdens een van de drie onthulingsevenementen.

De ontwikkelaar heeft bevestigd dat Shadow of the Tomb Raider gelijktijdig op de drie platforms verschijnt. Het vorige deel, Rise of the Tomb Raider, verscheen oorspronkelijk exclusief voor Xbox One, gevolgd door een release op pc en PS4 op een later moment.

Origineel bericht: Een teaser trailer voor Shadow of the Tomb Raider is uitgelekt via YouTube.

Gisteren lekte de naam, releasedatum en een aantal details uit in de aankondiging van Shadow of the Tomb Raider en vandaag is een teaser trailer voor de game uitgelekt. De bron van de video is nog onbekend, maar mogelijk is de teaser voor een vertoning van de Tomb Raider-film in de bioscoop vertoond.

De video is van lage kwaliteit, maar bevestigt de releasedatum van 14 september voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Verder zien we Lara in een jungle en voor een Zuid-Amerikaanse piramide. Op Reddit wordt gespeculeerd dat Mexico een van de locaties wordt.

Om 14:00 Nederlandse tijd op donderdag wordt Shadow of the Tomb Raider onthuld via de officiële website. Dit bericht wordt bijgewerkt zodra de trailer door Square Enix in goede kwaliteit is uitgebracht en eventuele nieuwe informatie bekend is gemaakt.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou