Teaser trailer van Five Nights at Freddy's 3 getoond | Gamer.nl

Teaser trailer van Five Nights at Freddy's 3 getoond | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

In dit derde deel van de serie is er dertig jaar verstreken na de gebeurteni en in Freddy Fazbear's Pizza. Hierdoor lijken de gebeurteni en niet meer dan een gerucht. De eigenaren van Fazbear's Fright: the Horror Attraction zijn echter vastberaden om de legende nieuw leven in te blazen en de ervaring zo echt mogelijk te maken voor bezoekers. Ze hebben er veel voor over om iets te vinden dat de jaren aan verwaarlozing overleefd heeft. "Eerst vinden ze enkel wat lege omhulsels, een hand, een haak, een oude cardboard pop, maar dan vinden ze iets opmerkelijks... De attractie heeft nu een animatronic", zegt Cawthon.

Het eerste deel van de horrorserie kwam in augustus uit. Drie maanden later volgde al een tweede deel. Er is nog geen releasedatum bekend van Five Nights at Freddy's 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou