Teams domineren solo-modus Apex Legends

Teams domineren solo-modus Apex Legends

De solo-modus van Apex Legends heeft last van spelers die teams vormen en op deze manier de modus domineren.

De solo-modus is beschikbaar van 13 tot 27 augustus en wordt door veel spelers goed ervaren. De modus is bedoeld voor een verandering van scenario's en een andere soort gameplay. De solo-modus wordt echter geplaagd door spelers die van tevoren teams creëren en gezamenlijk coördineren om in dezelfde game terecht te komen.

Dit is een probleem dat ook bij andere games zoals PUBG voorkomt, maar die game biedt de mogelijkheid om deze spelers te rapporteren en op deze manier het probleem tegen te gaan. Deze optie, of iets van gelijke soort, stelt Apex Legends nog niet beschikbaar.

Wanneer spelers tegelijkertijd in een wedstrijd zoeken, is er een grote kans dat deze gezamenlijk in een potje worden geplaatst. Dit maakt het werken in teams makkelijker. Het is mogelijk dat de spelers via Discord of andere programma's communiceren om dit voor elkaar te krijgen.

Spelers delen hun ergernissen erover via Reddit, waar ook de discussie over de Iron Crown Event-voorwerpen zich voortzet, lees daar hier meer over.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Denk dat dit ook lastig tegen te gaan is bij een lobby met 50-100 man... Bij 10 man in een lobby is het uiteraard een stuk lastiger lm elkaar te vinden, zeker wanneer de connectie de voorkeur heeft.

0
test

desnoods mensen in de wachtrij indelen in 1 2 3 1 2 3 enz? en dan niet vertellen in welke volgorde? start je steeds 3 servers 1tje's bij elkaar 2tje's enz. geen idee of het kan en werkt

0

Aanbevolen voor jou