Nieuwe Nioh 2-screenshots gedeeld

Nieuwe Nioh 2-screenshots gedeeld

Tom Lee, creatief regisseur bij Team Ninja, heeft in href="https://blog.us.playstation.com/2019/08/22/nioh-2-new-key-art-unleashes-the-fiend-within/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>een blogpost</b></a> een update over Nioh 2 geplaatst. In deze update deelt Lee onder andere gloednieuwe screenshots van het volgende Nioh-deel.

Het bericht begint met een introductie van de nieuwe Nioh-protagonist. Voor degenen die het nog niet weten, het gaat hier niet om William Adams van deel één. Het nieuwe hoofdpersonage is een half-mens die beschikt over de uitzonderlijke krachten van de Yokai. Het verhaal van deze samurai speelt zich af in de Sengoku-periode van Japan. Het hoofdpersonage verandert langzaam in een Fiend en deze transformatie brengt de speler diep in the Dark Realm of the Yokai. Check hieronder de nieuwste screenshots Nioh 2.

 
Nioh 2
nioh 2
Nioh 2

Team Ninja bracht eerder al een Closed Alpha-versie van het spel uit. Lee vermeldt in de blogpost dat maar liefst 50.000 spelers de demo hebben gespeeld. Daarnaast bedankt hij iedereen die na het spelen van de demo een bijpassende enquête hebben ingevuld, dit gaat om ruim 18.000 spelers.

Hieronder vind je gameplay-beelden van deze alpha-versie.

Watch on YouTube

Nioh 2 heeft nog geen exacte releasedate, maar wordt dit jaar nog verwacht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou