Team Fortress 2, HL2: Episode Two voor PS3 en 360 onthuld | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Gabe Newell van Valve heeft op EA's jaarlijkse persevenement in San Francisco bekend gemaakt dat het langverwachte Team Fortre 2 als multiplayeronderdeel bij de aanvulling Half-Life 2: Episode Two aanwezig zal zijn.

Net als de eerste Team Fortre biedt Team Fortre 2 verschillende kla en met elk hun eigen vaardigheden. Zo kun je onder andere kiezen uit een Medic, Heavy Weapons, Scout, Spy, Engineer, Sniper en Soldier. Het meest opvallende is wel dat het spel grafisch de 'cartoony' weg is ingeslagen. Valve wilde het spel een geheel eigen look geven, waardoor het nu sterk doet denken aan een Pixar-animatiefilm. De verschillende karakterkla en zijn daardoor karikaturen van zichzelf geworden. Het spel maakt overigens nog wel gewoon gebruik van de Source-engine.

Naast Team Fortre 2 bevat Episode Two ook een singleplayerspelletje genaamd Portals. Door portalen te creeëren kun je objecten van de ene kant naar de andere kant toveren, om zo gevaarlijke objecten uit de weg te werken. 

Als klap op de vuurpijl maakte Newell bekend dat Episode Two niet alleen voor PC, maar ook voor PS3 en Xbox 360 zal verschijnen. Logischerwijs zullen daarom ook Episode One en het originele Half-Life 2, naar deze next-gen consoles worden overgezet. Helaas zullen Team Fortre 2 en Portals, niet in deze next-gen versie aanwezig zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou