Team Evolve maakt Counter-Strike Dust 2-map in Fortnite

Team Evolve maakt Counter-Strike Dust 2-map in Fortnite

De iconische map Dust 2 uit Counter-Strike is nu speelbaar in Fortnite dankzij leden van Team Evolve, en zal te spelen zijn in de creative-modus van Fortnite.

De Dust 2-map is gemaakt door Team Evolve en het heeft geprobeerd de kaart zo precies mogelijk na te bouwen met de tools die Fortnite biedt. De code voor de map wordt binnenkort op het twitter-account van Team Evolve gepost.

Dit creatieve Fortnite-team creëert wel vaker content voor de Fortnite Creative-modus. Zo maakte het al eerder een Super Mario Sunshine-map, een map met verschillende wereldbekende monumenten en de Creative Showdown Capture-map (een kaart voor een wedstrijd tijdens de Summer Block Party). Daarnaast hebben ze samengewerkt met onder andere Samsung, Fortnite Creative World Club, Nickelodeon en Epic Games.

In Fortnite's creative-modus krijgen spelers alle vrijheid om te bouwen wat ze willen. Zo kunnen met complexe voorwerpen nieuwe games worden gecreëerd: Er kan bijvoorbeeld geracet of op andere manieren gevochten worden. Bij het gebruiken van de modus krijgen groepen spelers een eigen privé-eiland waarop gespeeld kan worden.

Team Evolve gebruikt deze modes om zijn maps te maken en in een Twitter-bericht laat het weten dat de code vandaag nog op de site wordt geplaatst.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ben geen fan van fortnite, maar dit ziet er wel leuk uit :-)

0

Aanbevolen voor jou