Team 17 wordt uitgever van indie-games | Gamer.nl

Team 17 wordt uitgever van indie-games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Martyn Brown, mede-oprichter van Team 17, zegt tegenover website MCV: "We zijn in onderhandeling met andere onafhankelijke studios om hun intellectuele eigendommen uit te gaan geven. Dit is een belangrijk onderdeel van onze strategie om vooruit te blijven kijken."

Nieuwe structuur

Om de focus van het bedrijf te verleggen van het ontwikkelen naar het uitgeven van games, heeft Team 17 zich intern geherstructureerd. "We hebben nu de juiste structuur en het juiste team om dit te kunnen bereiken", aldus Brown, die aangeeft als busine development director op zoek te gaan naar intere ante ontwikkelaars om vervolgens hun spellen uit te gaan geven.

Brown meldt verder dat Team 17 in 2010 tenminste vijftien games uit wil brengen, voor platformen als Xbox Live Arcade, PlayStation Network en de Apple's App Store.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou