Tales of Zestiria krijgt mogelijk pc-release | Gamer.nl

Tales of Zestiria krijgt mogelijk pc-release | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Inmiddels is de naam op SteamDB veranderd naar TOZ, een NeoGAF-gebruiker maakte echter een screenshot van voor de aanpa ing. Het is voor het eerst dat een pc-versie van Tales of Zestiria opduikt, uitgever Bandai Namco Games heeft de pc-versie niet bevestigd.

Tales of Zestiria kwam op 22 januari uit in Japan, vooralsnog is het een PlayStation 3-exclusive. De game moet in het tweede kwartaal van 2015 in de rest van de wereld uitkomen. Het is het vijfde deel uit de Tales-serie, en zou de eerste game uit deze reeks zijn die op pc uitkomt.

SteamDB staat los van Valve, maar houdt wel bij welke games er op Steam verschijnen met bijbehorende prijzen en volgt ook updates van games. Games die op SteamDB verschijnen hoeven niet per se op Steam te staan, maar ze staan al wel in het systeem.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou