Tales of the Abyss voor 3DS in 2012 naar Europa | Gamer.nl

Tales of the Abyss voor 3DS in 2012 naar Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game komt in juni uit in Japan en aan het eind van dit jaar in de Verenigde Staten. Tales of the Aby is een remake van de gelijknamige game voor PlayStation 2; die game kwam in 2005 en 2006 uit in Japan en de Verenigde Staten, maar is nooit in Europa verschenen. Het spel ontving destijds een gemiddeld rapportcijfer van 78 uit 100 van de verzamelde Amerikaanse gamepers.

Tales of the Aby is een role-playing-game die zich afspeelt op de planeet Auldrant, die uit verschillende elementen bestaat. Voorheen waren er enkel zes elementen, genaamd Fonons, bekend: schaduw, aarde, wind, water, vuur en licht. Wanneer een zevende Fonon wordt ontdekt, geluid, breekt er chaos uit op Auldrant.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou