Tales of Arise verschijnt op 10 september

Tales of Arise verschijnt op 10 september

Vanaf 10 september is de Japanse rpg Tales of Arise in het Westen beschikbaar.

De game komt een dag eerder uit in Japan. Het spel was al aangekondigd voor PlayStation 4, Xbox One en Steam, maar nu is bekendgemaakt dat de game ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S komt. Mensen die de PS4- of Xbox One-versie kopen, kunnen gratis upgraden naar de next-gen versie. Op PS5 en Series X draait het spel in 4k en 60 fps.

In een recent Famitsu-interview deelde producent Yusuke Tomizawa meer details over de game. Zo wordt de haptische feedback van de DualSense-controller ingezet  om het verschil tussen vuur- en bliksemmagie te voelen. Ook werden nieuwe personages als Alphen, Rinwell, Rowe en vijand Biezo onthuld.

Tales of Arise speelt zich af in een zonnestelsel waarin twee buurtplaneten genaamd Dahna en Rena zijn. De inwoners van Dahna zien Rena duidelijk in de lucht. Er bestaan dan ook legendes over Rena en diens bevolking, maar deze legendes verbloemen een duistere waarheid. De mensen van Rena heersen namelijk over Dahna en stelen de vele bronmaterialen van de planeet. Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben erg benieuwd naar dit spel. Heb bijna elk tales game gespeeld en de meeste zijn goed en leuk om te spelen. En deze series hebben ook een centrale kern van het dagelijks leven en de problemen. Wraak, vriendschap en vertrouwen op de proef enz.

0
test

Zin in! Fijn om een ps5 versie te zien, ga ik m mooi daar op spelen! :) Heb ook vanaf symphonia vrijwel elk deel gespeeld, de enige die me niet echt bezig hield was zesteria, al vond ik de anime daarvan dan weer wel goed. De combat viel gewoon wat tegen met de 4 spirits

0

Aanbevolen voor jou