Tales from the Borderlands Redux mogelijk gelekt

Tales from the Borderlands Redux mogelijk gelekt

Op Reddit zijn twee video's verschenen die mogelijk een rerelease van de episodische gamereeks Tales from the Borderlands tonen.

De twee video's staan op r/GamingLeaksAndRumours en zijn geplaatst door een gebruiker die zijn account inmiddels heeft verwijderd. Hier en hier zijn de video's te zien. Daarin is duidelijk 'Tales from the Borderlands Redux' te zien, wat lijkt te wijzen op een soort van heruitgave van de episodische reeks.

Aan het begin van de trailer worden Telltale, Gearbox Software, 2K en AdHoc Studio genoemd. Dat is opvallend, omdat AdHoc en Telltale op dit moment ook samenwerken aan The Wolf Among Us 2. Mogelijk wordt hetzelfde gedaan voor deze heruitgave.

Aan het einde van de tweede video wordt 2020 als releasejaar genoemd en blijft het cijfer '2' wat langer in beeld, wat lijkt te hinten naar een vervolg op de reeks. De url 'talesfromtheborderlands.com' wordt ook getoond in de video, maar die url werkt vooralsnog niet.

Vooralsnog hebben bovengenoemde bedrijven nog niets gereageerd op de geruchten.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

In plaats van Tales te negeren na de ondergang van Telltale is Gearbox er juist mee in zee gegaan en zijn karakters onderdeel geworden van de hoofd franchise dus het zou me niets verbazen als ze het verder uit gaan bouwen. Waar Tales 1 een waardige afsluiter gaf aan Handsome Jack kan ik me voorstellen dat een Tales 2 wat meer kracht kan geven aan de Calypsos en Typhon Deleon. BL3 laat ze nou niet echt knallen helaas.

0

Aanbevolen voor jou