Tales from the Borderlands komt vandaag uit op pc | Gamer.nl

Tales from the Borderlands komt vandaag uit op pc | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De game is een dag later ook voor Xbox One verkrijgbaar en vanaf woensdag 3 december voor Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation 4. De Android- en iOS-versies komen later dit jaar.

De pc-versie is te koop via Steam, waar het momenteel met tien procent korting wordt aangeboden. De gehele serie, bestaande uit vijf episodes, kost vanaf 18:00 weer 22,99 euro. Op consoles kunnen afleveringen apart aangeschaft worden voor ongeveer 5 euro per stuk, hoewel een seizoenspas voordeliger is. In de PlayStation Store en Xbox Games Store is die pas voor 20 euro te koop. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou