Takedown at the Guardian Breach-update Borderlands 3 uitgesteld

Takedown at the Guardian Breach-update Borderlands 3 uitgesteld

Gearbox Software, de ontwikkelaar van de Borderlands-games, gaat de Takedown at the Guardian Breach-update voor Borderlands 3 uitstellen. Dat maakte de ontwikkelaar bekend in een verklaring.

De reden van het uitstel zijn de Black Lives Matter-protesten die op dit moment op verschillende plekken in de wereld gehouden worden. Gearbox Software plaatste vorige week al niets op hun social media-platformen uit solidariteit naar de protestanten toe. Nu heeft de ontwikkelaar besloten om de grote update voor Borderlands 3 uit te stellen voor onbepaalde tijd. Het volledige bericht is hieronder te bekijken.

Wanneer Takedown at the Guardian Breach gaat uitkomen is nog niet bekend. Gearbox is niet het eerste gamebedrijf die iets heeft uitgesteld vanwege de protesten. Eerder stelde Infinty Ward de nieuwe seizoenen van Call of Duty: Warzone, Modern Warfare en Mobile uit. Sony maakte ook bekend om de presentatie voor de PlayStation 5 voor onbepaalde uit te stellen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Schij toch eens uit met je BLM riots. Gewoon gaan werken. Mensen die de boel aan het slopen zijn verdienen geen respect.

0

@mephisto93 Een kat in het nauw... We kunnen makkelijk oordelen vanuit NL, maar de situatie is niet vergelijkbaar.

0

@MikkelR1 jah mensen gaan hier de straat op voor Gorge Floyd. 1 moord, die op elke wijze verdacht is. Heb daar nog wel een mooi filmpje voor die je laat nadenken. :) En rellen komen hier ook vanzelf, antifa doet mee.

0
test

@mephisto93 Er wordt op genoeg plekken gewoon in alle rust geprotesteerd zonder dat er rellen zijn dus nou niet iedereen over 1 kam scheren

0

@martijn3107 mij gaat het erom dat het zo door onze strot geduwd word. Ik kan kan geen spel opstarten zonder het gezeur van BLM te zien. En ondertussen word er een enorme haat richting blanken geuit. Ook tijdens deze vreedzame protesten word haat geuit riching blanken. Ik ben TEGEN rasisme. En in mijn ogen worden de blanken net zo hard gepakt als de zwarten/negers (of whatever de politiek correcte benaming tegenwoordig is)

0

Aanbevolen voor jou