Take-Two: 'Er komt meer Duke' | Gamer.nl

Take-Two: 'Er komt meer Duke' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Na de lancering van Duke Nukem Forever op 10 juni, geeft Zelnick aan dat er in de toekomst meer van 'The Duke' verwacht kan worden. Details over eventuele nieuwe Duke-uitingen wilde Zelnick echter niet geven.

Wel hintte Zelnick naar de mogelijkheden dat nieuwe Duke-content zich niet hoeft te beperken tot een game. "Als we wat van onze IP's naar een ander medium op een kwalitatief hoogwaardige manier kunnen overzetten, waarmee consumenten blij zijn en het voor ons commercieel intere ant is, dan zullen we dat doen." Zelnick laat weten dat over deze strategie is nagedacht met betrekking tot de BioShock-games en andere titels. "Tot op heden hebben we nog niets op de markt gebracht, maar houd ons in de gaten."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou