Take-Two Interactive vermeldt het volgende: "Met Grand Theft Auto 5 dat lanceert op 17 september, gevolgd door NBA 2K14 en WWE 2K14, wordt fiscaal 2014 waarschijnlijk een van onze beste jaren ooit." Over het eerste kwartaal van 2014 werd nog een verlies van 61,9 miljoen dollar (46,7 miljoen euro) genoteerd, waarmee het beter presteert ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar eerder, toen het bedrijf 110,8 miljoen dollar (83,6 miljoen euro) verlies draaide. 

Take-Two is klaar voor volgende generatie

Take-Two Interactive vermeldt ook dat het klaar is voor het financiële jaar 2015 en dat het volop kan profiteren van de mogelijkheden die de volgende generatie consoles gaat bieden. "We hebben een uitgebreide ontwikkelingspijplijn, met bewezen franchises en verpletterende nieuwe ip's. We verwachten dat we winsten draaien in fiscaal 2015 en de nabije toekomst."

GTA 5

Over het huidige aantal uitstaande pre-orders voor GTA 5 zegt Take-Two niets. Wel liet het weten dat van voorganger GTA 4 meer dan 25 miljoen exemplaren verscheept zijn. Dit was ook al zo in november. Verder haalde CEO Strauss Zelnick aan dat het vierde deel 11 miljoen exemplaren verkocht in zijn eerste maand, maar dat er inmiddels wereldwijd veel meer Xbox 360's en PlayStation 3's verkocht zijn. Hij kon echter niet zeggen in hoeverre hij als gevolg significant betere verkopen verwacht. Van Take-Two's andere titels, Borderlands 2 en BioShock: Infinite, zijn respectievelijk ruim 7 en 4 miljoen exemplaren verscheept.