System Shock-reboot behaalt beoogde bedrag op Kickstarter | Gamer.nl

System Shock-reboot behaalt beoogde bedrag op Kickstarter | Gamer.nl

De Kickstarter-campagne van de System Shock-reboot is succesvol. Het doel van 900.000 dollar is behaald en er zijn nog 17 dagen te gaan.

Via de campagne kunnen spelers een gratis pre-alpha demo downloaden. "We willen onze pa ie en inzet laten zien door een leuke en opwindende ervaring te bieden aan potentiële backers", zo zegt ontwikkelaar Night Dive Studios. "De demo is een goede vertegenwoordiging van de look and feel die we willen bereiken met het eindresultaat. Wees je er wel van bewust dat de prestaties en graphics nog steeds aan veranderingen onderhevig zijn."

Dit is de eerste keer dat Night Dive Studios zich volledig op het ontwikkelen van een game gaat richten. Eerder hield de studio zich alleen bezig met het porten van kla iekers als Turok, Strife, The 7th Guest en System Shock 2. Er zijn daarom veel oudgedienden aan boord gehaald voor dit project.

Night Dive Studios maakte eerder al de Enhanced Edition van de originele game. System Shock en het vervolg zijn geprezen pc-games. De reeks groeide later uit in de Bioshock-reeks.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou