System Shock 2: Enhanced Edition krijgt waarschijnlijk vr-ondersteuning

System Shock 2: Enhanced Edition krijgt waarschijnlijk vr-ondersteuning

System Shock 2: Enhanced Edition krijgt waarschijnlijk virtual reality-ondersteuning. Daar hint ontwikkelaar Nightdive Studios naar in een tweet.

De tweet betreft een korte video, waarin de game gespeeld wordt met Valve Index-controllers. Daarmee lijkt het erop dat een van de toevoegingen in System Shock Enhanced Edition een vr-modus betreft, maar volledige bevestiging is er nog niet.

In 2019 kondigde Nightdive Studios aan dat het werkt aan een verbeterde versie van System Shock 2. Wat er verder aan de game wordt toegevoegd is nog onduidelijk, maar afgaande op de Enhanced Edition van het eerste deel uit 2015 kunnen spelers hogere resoluties, verbeterd geluid en geoptimaliseerde besturing verwachten.

Ook werkt Nightdive Studios aan een volledige remake van de eerste System Shock na een succesvolle Kickstarter-campagne. De game moest in 2020 verschijnen voor pc, maar werd uitgesteld.

Tot slot werkt Otherside Entertainment samen met Tencent aan System Shock 3 pc en consoles. Een releasedatum voor die game is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mooi hoor, fijne games. Ik zit te popelen om weer met SS2 aan de slag te kunnen (alhoewel je dat nu ook al zou kunnen door de NewDark engine te gebruiken, systemshock.org). Maar ik heb er zo'n vrees voor dat de games wederom voor geen meter verkopen. Het waren ijzersterke games die niet aan de straatstenen gesleten konden worden... wat is er veranderd sindsdien?

0

Aanbevolen voor jou