Systeemeisen en tracklist Saints Row: The Third bekendgemaakt | Gamer.nl

Systeemeisen en tracklist Saints Row: The Third bekendgemaakt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Voor de PC-versie is minimaal een Intel Core 2 DUO- of AMD Athlon X2-proce or nodig met 2 gigabyte aan werkgeheugen. Als videokaart is een NVIDIA GeForce 8800 of ATI Radeon HD 3800 of beter vereist. De game neemt 10 gb aan hardeschuifruimte in beslag en werkt enkel met een Steam-account. Wat betreft aanbevolen systeemeisen vraagt Saints Row: The Third om een Quad Core-proce or en 4 gb aan werkgeheugen. Daarnaast wordt een NVIDIA GeForce GTX 400 of ATI Radeon HD5000 aangeraden. De PC-versie ondersteunt zowel DirectX9, 10 als 11.

Tracklist

De lijst aan in het spel aanwezige nummers omspant een zevental radiozenders, te weten: The Mix, Krhyme, Gen X, K12, The Blood, Kabron en Kla ic. Artiesten als Mötley Crue, Bonnie Tyler, Bush, Deftones, The Black Keys, Junkey XL en Mozart maken onder meer hun opwachting op de verschillende zenders. THQ laat weten dat spelers ook de mogelijkheid krijgen om hun eigen lijst met nummers samen te stellen. Saints Row: The Third staat gepland voor een release op 15 november. Vanaf vandaag kunnen spelers alvast een personage aanmaken via de Initiation Station.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou