Switch-versie van Ghostrunner is uitgesteld

Switch-versie van Ghostrunner is uitgesteld

De Switch-versie van Ghostrunner is uitgesteld naar november.

De game verscheen gisteren op pc, PlayStation 4 en Xbox One, maar ontwikkelaar All In! Games heeft laten weten dat de Switch-versie pas ergens in november uitkomt. De precieze releasedatum wordt binnen enkele dagen bekendgemaakt. De ontwikkelaar wil de tijd gebruiken om "de best mogelijke ervaring voor spelers te creëren."

n Ghostrunner kruipen spelers in de huid van een cyberkrijger in een futuristische wereld. Daarnaast kan men ook cyberspace verkennen. Na een wereldwijde natuurramp wonen overgebleven mensen in een toren gebouwd door de Architect. De wereld wordt geregeerd door de Keymaster. Spelers proberen de top van de toren te bereiken om achter de geheimen van deze samenleving te komen.

Vorige week werd aangekondigd dat Ghostrunner in 2021 ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X en Series S komt. Hieronder is de lanceringstrailer van de game te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maar beter ook. De PS4-versie schijnt momenteel een treinwrak te zijn.

0

n Ghostrunner kruipen spelers in de huid van een cyberkrijger in een futuristische wereld. Dit moet n moet In zijn. Fout 633 van Michel Musters dit jaar.

0

Aanbevolen voor jou