Switch-versie The Witcher 3 komt op 15 oktober uit

Switch-versie The Witcher 3 komt op 15 oktober uit

De Switch-versie van The Witcher 3: Wild Hunt verschijnt op 15 oktober.

Dat werd aangekondigd tijdens de Gamescom Opening Night Live-show. Er werd tevens een nieuwe trailer met gameplaybeelden getoond. Daarnaast is er een uitgebreide video uitgebracht waarin CD Projekt Red dieper ingaat op de Switch-versie.

The Witcher 3 voor de Switch werd tijdens E3 dit jaar aangekondigd. De Complete Edition bevat de basisgame en de diverse uitbreidingen die voor het spel zijn verschenen.

De game verscheen oorspronkelijk in 2016 op pc, PlayStation 4 en Xbox One en is een van de meest geprezen openwereldgames van deze generatie. In het spel verkennen spelers met Geralt of Rivia een fantasievolle, middeleeuwse spelwereld. Elementen zoals de net genoemde spelwereld en de goed uitgewerkte verhaallijnen in quests worden vaak genoeg als pluspunten van het spel. De game is ontwikkeld door CD Projekt Red, de studio die op dit moment aan Cyberpunk 2077 werkt.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben toch erg benieuwd hoe mooi dit eindproduct wordt als portable. Gebruik mijn Switch tegenwoordig veel tijdens treinreizen. Wat ik tot nu toe gezien heb indrukwekkend ondanks obvious verschil met andere consoles en pc.

0
test

Uiteraard is het verschil met PC en de "grote" consoles duidelijk te zien. Maar desondanks is dit gewoon echt een megaprestatie dat ze dit werkend hebben gekregen op de switch en het er toch nog gewoon goed uit ziet. Als je dit lelijk vind,t dan sorry hoor maar dan ben je een snob. Als je deze game nog niet hebt en je hebt alleen een switch, dan is dit een prima versie.

0
test

@darkmanwls Nog sterker, ik heb een ps4pro en sinds de aankondiging van de switch versie heb ik deze nog game niet voor ps4 gekocht omdat ik hem mee wil kunnen nemen, of lekker op bed nog even gamen voor slepen. Ik kies daarmee zelfs bewust voor de mindere versie over de betere vanwege de handheld. Ik merk overigens dat ik dat met alle games doe fie op beiden komen en ik wil. De ps4 is voor nu enkel voor exclusives. De rest gaat op de switch.

0

Aanbevolen voor jou