Switch-versie The Outer Worlds getoond in screenshots

Switch-versie The Outer Worlds getoond in screenshots

De uitgestelde Switch-versie van The Outer Worlds heeft voor het eerst in lange tijd weer van zich laten zien via een aantal nieuwe screenshots.

The Outer Worlds verscheen vorig najaar al voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De Switch-versie zou eigenlijk begin dit jaar uitkomen, maar werd toen uitgesteld. NU komt het spel op 5 juni uit. Hoewel de game eerste alleen digitaal naar de Switch zou komen (en een 'fysieke' versie in de winkel alleen een downloadcode zou bevatten), heeft men er inmiddels voor gekozen het spel daadwerkelijk ook op cartridge te leveren.

In The Outer Worlds verkent de speler een ruimtekolonie en ontwikkelt het verhaal zich op basis van de keuzes die de speler maakt. De game lijkt in veel opzichten op Fallout: New Vegas. Dat is ook niet zo gek: beide spellen zijn ontwikkeld door het inmiddels door Microsoft gekochte Obsidian Entertainment.

The Outer Worlds
The Outer Worlds
The Outer Worlds
The Outer Worlds
The Outer Worlds
The Outer Worlds
The Outer Worlds

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Netjes hoor op de Switch. Dat apparaat blijft me verbazen.

0
test

@darkmanwls ja echt bizar hè. De eerste keer dat ik hoorde dat de witcher 3 op de switch zou komen dacht ik dat ik in de maling werd genomen. En nu speel ik het vrolijk dagelijks in handheld mode. Ben erg benieuwd wat de toekomst gaat brengen en ik hoop dat Nintendo vast houdt aan het Switch concept. Een Switch 2 zou voor mij een dag 1 pre-order worden. Al zal dat denk ik nog wel een paar jaar duren.

0
test

@wazp Vind jij de Witcher 3 echt lekker spelen op de switch? Ik vond het echt niks in handheld mode.

0

Zwaar ondermaatse graphics op 15 FPS? Nope nope nope.

0

Aanbevolen voor jou