Switch-versie The Elder Scrolls Blades uitgesteld naar 2020

Switch-versie The Elder Scrolls Blades uitgesteld naar 2020

De Switch-versie van The Elder Scrolls Blades komt pas ergens in het begin van 2020 uit.

Dat heeft Bethesda laten weten in een nieuwe blogpost. De game stond voor een release in 2019 gepland, maar het was al geruime tijd stil rondom de Switch-versie. Het uitstel komt dus niet geheel als verrassing. Met de extra tijd wil Bethesda er voor zorgen dat de game van een kwaliteit is die fans van de franchise verwachten. "We stellen jullie geduld zeer op prijs."

In de komende weken krijgt Blades op andere platforms een update. De grootste toevoeging is PvP. Hierdoor kunnen spelers tegen elkaar vechten; gewoon voor het plezier of om loot te vergaren. Wanneer de Switch-versie uitkomt, bevat die versie ook cross-platform PvP-gameplay.

The Elder Scrolls Blades verscheen eerder dit jaar als free-to-play-game op iOS- en Android-apparaten. Spelers kunnen zowel kerkers verkennen als in de overkoepelende wereld rondlopen. Er zijn handgemaakte en willekeurig gegenereerde kerkers.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit word echt een console game? Gadverdamme.

0
test

@Shinjite Wat is hier mis mee? Als het op xbox, switch of waar dan ook ook nog uit komt ben ik alleen maar blij. Op mobiel kost het veel batterij daar niet.

0
test

@hubertje P2P/P2W game.

0

Aanbevolen voor jou