Switch- en Wii-versies The Legend of Zelda: Skyward Sword vergeleken

Switch- en Wii-versies The Legend of Zelda: Skyward Sword vergeleken

Er is een vergelijkingsvideo online verschenen waarin de Switch- en Wii-versies van The Legend of Zelda: Skyward Sword naast elkaar worden gelegd.

De vergelijkingsvideo is gemaakt door YouTube-kanaal ElAnalistaDeBits, en is dus geen officiële video van Nintendo. Diverse locaties en scènes uit de Zelda-game worden naast elkaar gelegd.

Nintendo kondigde tijdens de Direct-uitzending eerder deze week The Legend of Zelda: Skyward Sword HD aan voor de Switch. Skyward Sword verscheen oorspronkelijk in 2011 op de Wii. De Switch-versie verschijnt op 16 juli. 

De Zelda-game bevat een traditionele spelwereld met kerkers, maar heeft als unieke feature dat spelers met de Wii Motion Plus-controller de richting van Links zwaardslagen kunnen bepalen. Deze besturing kan ook op de Switch worden toegepast met de Joy-Con-controllers, waarbij één controller als zwaard en de ander als schild functioneert. Het is echter ook mogelijk om de game geheel met knoppen te spelen, zoals op de Switch Light en de Pro Controller. Met de rechter analoge stick kan het zwaard in richtingen worden geduwd.

Bekijk de vergelijkingsvideo hieronder.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit miste ik nog met het nieuws van de remake. Wii is zonder bril en remake is met een bril op sterkte. Hopelijk zijn de laadtijden ook minder dan het origineel

0
test

Nice. Grafisch was de artstyle van deze game al goed. En met een scherpere resolutie en alles is dit op deze manier best een mooie game voor mijn smaak. Ik hou toch al van het waterverf, schilderij, tekening achtige. Deze game heb ik nooit gespeeld. Ik heb de pech een ongeval aan mijn rechterhand gehad en kan niet handig een Wii-mote vasthouden. Zeker niet in combi met nunchuck. Dus ik ben heel blij met de mogelijkheid tot gewone besturing. Kan ik eindelijk zorgen dat ik alle main Zelda games heb gespeeld. Spin-offs niet meegeteld. Ik kijk ernaar uit.

0
test

@watashi wa maurice desu. Veel plezier, hij is leuk! Vooral het ontwerp van de dungeons is in dit deel erg sterk vind ik. Topt TP wat mij betreft!

0
test

@clandestine666 Thnx, Ik heb hem destijds wel eens bij een goede vriend van me gezien, en dan vond ik deze game echt heel goed overkomen. TP heb ik nooit uitgespeeld maar wel gespeeld. Die zal ik ook wel nog halen als die op switch komt. Mooie tijden voor zelda fans als al het nieuws waar is. Want ook windwaker zou ik meteen aanschaffen.

0

Aanbevolen voor jou