Superhot-uitbreiding Mind Control Delete verschijnt op 16 juli

Superhot-uitbreiding Mind Control Delete verschijnt op 16 juli

Mind Control Delete, een eerder aangekondigde uitbreiding voor Superhot, komt op 16 juli uit.

De uitbreiding is losstaand en kan dus door iedereen aangeschaft worden - men hoeft de oorspronkelijke game niet te hebben gekocht. Mensen die Superhot wel hebben aangeschaft, ontvangen Mind Control Delete gratis. De uitbreiding was sinds eind 2017 al in Early Access speelbaar via Steam.

De ontwikkelaar van Superhot omschreef de uitbreiding bij aankondiging als volgt: "Het spel forceert je om door steeds moeilijkere levels te spelen in een gamemodus waarin de tijd alleen loopt als je beweegt. Elke uitdaging maakt je krachtiger en brengt je dichter bij het ontcijferen van het geheim dat het systeem achterhoudt. Wanneer je meer sterke vaardigheden en speelbare personages krijgt, worden de tegenstanders ook sterker, slimmer en gemotiveerder om jou te stoppen." De uitbreiding moet meer gameplay, moves en personages dan het origineel bevatten.

Superhot: Mind Control Delete verschijnt op 16 juli voor PlayStation 4, Xbox One, Steam, Epic Games Store en GOG.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk langer dan het origineel. Vond het spel heel leuk, maar nadat ik em uit had (op de Oculus Quest) heb ik een refund aangevraagd. En ook gekregen.

0
test

@Sabor Wel bijzonder, het spel was heel leuk, en je hebt het helemaal uitgespeeld, maar het was te kort voor je, dus maar een refund. VR games staan er om bekend dat ze nog niet zo heel lang zijn, persoonlijk sta ik er van te kijken dat je de refund gekregen hebt, maar als het vanuit de store ok is, dan is het verder prima natuurlijk. Zelf heb ik wel zin in deze uitbreiding, en ik heb het origineel nog, dus ik ga hem ook zeker uitproberen!

0
test

@**Guitar_Hero** Je hebt gelijk over dat VR games kort zijn, maar ik vond 2 uur storymode wel erg karig voor een 30 euro spel. Bijvoorbeeld Moss heb ik ook uitgespeeld maar daar heb ik heel wat langer over gedaan.

0
test

@Sabor ik heb mij vele uren met deze game vermaakt. Te kort lijkt mij sterk, bedoel je niet: niet leuk genoeg om het maximale eruit te halen?

0
test

@Charlie Mopps Je hebt gelijk met het laatste stuk. Ik heb de storymode uitgespeeld, de extra modes die in dezelfde levels plaats vinden trekt mij dan weer niet dus vandaar.

0

Aanbevolen voor jou