Super Smash Bros. verschijnt op 3 oktober op 3DS | Gamer.nl

Super Smash Bros. verschijnt op 3 oktober op 3DS | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Verder toonde Nintendo dat de Wii U-versie van Smash Bros. gebruikt maakt van de NFC-technologie. Spelers kunnen fysieke speelgoedfiguurtjes inscannen met de Wii U GamePad, om ze te gebruiken in Super Smash Bros. voor de Wii U. In de trailer die Nintendo toonde was te zien hoe een figurine van Mario werd ingescand via de NFC-technologie. Zo kunnen spelers de stats van hun personage opslaan op de figurine en die meenemen wanneer ze bij vrienden gaan spelen.

Daarnaast is het ook mogelijk om met Mii's te vechten. Het is voor het eerst dat dit kan in een Smash Bros.-game. Er komen drie variaties op Mii-vechters: brawlers zijn snel en krachtig, swordfighters kunnen goed met zwaarden omgaan en gunners gebruiken een armkanon. Elk type kan vier speciale moves uit twaalf opties kiezen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou