Super Smash Bros. Ultimate komt 7 december uit op Nintendo Switch | Gamer.nl

Super Smash Bros. Ultimate komt 7 december uit op Nintendo Switch | Gamer.nl

Nintendo heeft Super Smash Bros. Ultimate uit de doeken gedaan. De game komt op 7 december naar de Switch. Er zitten 63 personages in, waarvan de meeste uit eerdere Smash-games.

Nieuwkomers zijn Inkling uit Splatoon en Ridley uit de Metroid-franchise. Veel personages hebben een revisie gehad: nieuwe vaardigheden, meerdere outfits en een nieuwe Final Smash. Nintendo laat ook weten dat deze speciale aanvallen minder tijd kosten om uit te voeren in dit deel.

Nintendo weidt bovendien uit over aanpa ingen en aanvullingen, zoals de optie om in de lucht een specifieke richting op te ontwijken, ladderaanvallen en meer schade bij duels. Daarnaast kondigt de uitgever een achtspelermodus aan, evenals compatibiliteit met de GameCube-controller en alle amiibo.

Nintendo laat ook weten dat Super Smash Bros. Ultimate nieuwe a ist-trofeeën en voorwerpen krijgt. Verder zitten er nieuwe arena's in uit recente Nintendo-games als Breath of the Wild en Splatoon 2. De arena's hebben een gewone en een Omega-versie.

E3
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou