Super Smash Bros. 3DS ontvangt patch voor Amiibo-ondersteuning | Gamer.nl

Super Smash Bros. 3DS ontvangt patch voor Amiibo-ondersteuning | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Vanaf aanstaande vrijdag arriveren de New 3DS en New 3DS XL in Europa. Deze nieuwe versies van de 3DS maken het mogelijk om Amiibo in te scannen.

Door de patch te downloaden en een New 3DS te gebruiken, kunnen spelers de Amiibo inscannen en gebruiken in de 3DS-versie van de vechtgame. In de Wii U-versie van Super Smash Bros. was dit al sinds de lancering van de game mogelijk.

De update voor Super Smash Bros. 3DS maakt het ook mogelijk om tot 3 persoonlijke items met vrienden te delen. Dit kunnen screenshots, herhalingen en aangepaste Mii-gevechtspersonages zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou