Super Mario Odyssey 'wordt eerste sandbox-game sinds Super Mario 64 en Super Mario Sunshine' | Gamer.nl

Super Mario Odyssey 'wordt eerste sandbox-game sinds Super Mario 64 en Super Mario Sunshine' | Gamer.nl

Nintendo heeft in een href="http://www.nintendo.com/whatsnew/detail/lets-a-go-mario-tournaments-and-nintendo-switch-head-to-e3-2017">nieuwsbericht </a>waarin ze hun E3-plannen uitleggen gemeld dat Super Mario Odyssey speelbaar is op de beurs. Hierbij werd vermeld dat het "de eerste sandbox-game sinds Super Mario 64 en Super Mario Sunshine wordt."

In de trailer van de game leek Super Mario Ody ey al gelijkeni en te vertonen met de genoemde games, maar nu worden de vermoedens bevestigd. De game zal te zien zijn in de Nintendo Spotlight tijdens E3, voor de Nintendo Treehouse-uitzending.

President Reggie Fils-Aimee van Nintendo of America zegt: "Onze verschillende E3-activiteiten zullen de volgende stappen van de Nintendo Switch tonen, van een zomer met sociaal competitief gamen en feestdagen, met als hoogtepunt een mijlpaal van een Mario-avontuur.

Met Nintendo Treehouse zullen fans thuis uitgebreide gameplay kunnen bekijken van Nintendo Switch- en 3DS-games die dit jaar uitkomen."

De Nintendo Spotlight vindt plaats op dinsdag 13 juni om 18:00 uur Nederlandse tijd en wordt direct gevolgd door Nintendo Treehouse Live. Ook zendt Nintendo live de Splatoon 2- en Arms-toernooien uit.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou