Super Mario Maker-patch verwijdert ontgrendelregels | Gamer.nl

Super Mario Maker-patch verwijdert ontgrendelregels | Gamer.nl

Een update voor Super Mario Maker verwijdert de ontgrendelregels voor het gebruikmaken van bouwelementen bij het maken van levels. Mensen die de game hebben, laten weten dat er een 1.01 patch beschikbaar is.

Eerder werd bekendgemaakt dat verschillende bouwelementen in Super Mario Maker moesten worden ontgrendeld over een periode van negen dagen. Nu blijkt dat alle elementen binnen een aantal uur vrij komen. Verschillende leveldesign-pakketten lijken automatisch toegevoegd te worden wanneer het spel wordt gespeeld.

De specifieke tijd tu en het verschijnen van de pakketten verschilt tu en een kwartier en bijna twee uur. Hoewel het niet officieel is bevestigd, denken spelers met een vroege versie van de game dat het aantal geplaatste blokken in Create Mode effect heeft op hoe snel pakketten worden vrijgegeven. 

Het feit dat alle items om levels mee te bouwen over een periode van negen dagen werd ontgrendeld, was één van de meest gehoorde kritieken in recensies van Super Mario Maker. Nintendo lijkt hier dus naar geluisterd te hebben en dit op de dag van release te hebben aangepast.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou