Super Mario Maker en Splatoon krijgen vandaag updates | Gamer.nl

Super Mario Maker en Splatoon krijgen vandaag updates | Gamer.nl

Nintendo brengt vandaag updates uit voor de Wii U-games Super Mario Maker en Splatoon. Hiernaast heeft de Japanse ontwikkelaar bekendgemaakt 1 miljoen exemplaren van Splatoon in Europa te hebben verkocht.

In Super Mario Maker zijn een aantal nieuwe items toegevoegd. Sleutels kunnen nu gebruikt worden om deuren te vergrendelen. Dit maakt het mogelijk om levels nog ingewikkelder te maken. Het is ook mogelijk meerdere muntjes te plaatsen, waarmee spelers een sleutel kunnen vrijspelen als deze allen zijn verzameld. Hiernaast bevat de 100 Mario Challenge een extra lastige moeilijkheidsgraad en zijn er twaalf nieuwe Mystery Mushroom-kostuums toegevoegd. Alle vernieuwingen worden uitgelicht in een korte video van Nintendo.

Voor Splatoon zijn verschillende levels aangepast en is het koppelen van spelers verbeterd op basis van onder andere welke wapens gebruikers hebben geselecteerd. Verder krijgen spelers minder punten wanneer ze halverwege een wedstrijd de overwinning behalen. De uitgebreide verbeteringen zijn te vinden op de officiële website van Nintendo.

Nintendo maakte ook bekend dat Splatoon wereldwijd 3,5 miljoen exemplaren heeft verkocht. Een miljoen hiervan zijn aangeschaft in Europa. Dit betekent dat een kwart van alle eigenaars van een Wii U de kleurrijke shooter hebben aangeschaft.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou