Super Mario Galaxy speelbaar zonder motion controls op Nintendo Switch

Super Mario Galaxy speelbaar zonder motion controls op Nintendo Switch

Super Mario Galaxy is speelbaar zonder motion controls op Switch. Dat laat Nintendo weten aan href="https://www.polygon.com/2020/9/3/21420227/super-mario-3d-all-stars-galaxy-switch-motion-controls-wii" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">Polygon</a>.

"Super Mario Galaxy ondersteunt tv-, tabletop- en handheldmodi", zegt het bedrijf. "In tv- en tabletopmodus zijn motion controls benodigd voor de richtfunctionaliteit. In handheldmodus is de functionaliteit aangepast voor het touchscreen."

Ook laat Nintendo weten dat de game in alle gevallen gespeeld kan worden met de Pro Controller, waardoor motion controls niet benodigd zijn.

Volgens de beschrijving van de game kunnen spelers Joy-Cons gebruiken om te schudden en deze op scherm richten om spullen te verzamelen. Dat laatste kan ook overgedragen worden aan een tweede speler.

Super Mario 3D All-Stars werd gisteren aangekondigd voor Nintendo Switch en bevat Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy. De game verschijnt op 18 september en is tot en met maart 2021 beschikbaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maar hoe werkt het sterren verzamelen dan met een pro controller?

0
test

@Vriess Ben ik ook wel benieuwd naar. Hieronder heeft iemand het niet over sterren maar andere zaken, de spam wordt steeds erger.

0

Dat is toch logisch er bestaat namelijk een Switch Lite !!

0

Aanbevolen voor jou