Super Mario All-Stars komt op 3 december naar Wii | Gamer.nl

Super Mario All-Stars komt op 3 december naar Wii | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De nieuwe versie van Super Mario All-Stars bevat, net als het origineel op de Super Nintendo, geupdate versies van de NES-kla iekers Super Mario Bros., Super Mario Bros. 2, Super Mario Bros. 3 en Super Mario Bros.: The Lost Levels. Laatstgenoemde ging in Japan door het leven als Super Mario Bros. 2, maar werd voor het westen te moeilijk bevonden en vervangen door een tot Mario-spel omgedoopte versie van Doki Doki Panic, waarin de speelbare personages zijn vervangen door Mario, Luigi, Toad en Prince Peach.

Extra's

In de nieuwe versie van Super Mario All-Stars zit ook een speciaal boekje met daarin de geschiedenis van Mario. Ook bevat het een soundtrack met muziek uit de Mario-games van de afgelopen 25 jaar. De Super Mario Bros.-serie is met meer dan 240 miljoen exemplaren de bestverkochte gameserie ooit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou