Sumo Digital wil Shenmue 3 ontwikkelen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Lycett zegt een groot fan van de reeks te zijn en zou zonder twijfel aan de game gaan werken als Sega er om zou vragen. Hij ziet het als een enorme uitdaging om aan de verwachtingen van de fans te voldoen en het derde deel net zo goed als de andere Shenmue-games te maken.

Lycett vindt het ook belangrijk dat het verhaal uit de eerste twee delen afgerond wordt, zodat duidelijk wordt of hoofdpersonage Ryo Hazuki wraak kan nemen op Lan Di.

Shenmue

Shenmue kwam in 1999 uit op de Dreamcast en combineerde een realistische setting met gevechten die bestonden uit quick-time events en dagelijkse werkzaamheden zoals heftruckrijden en spelletjes spelen in het café. Eerder deze week gaf Sega al aan Shenmue 3 te willen ontwikkelen als een uitgever van een systeem het project zou financieren. In ruil daarvoor zou Sega de game exclusief op dat systeem uitbrengen.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou